V Benešově úspěšně proběhla akce POJĎ HRÁT HOKEJ

25. 9. 2024, Redakce
V úterý 24.9. se na benešovském zimním stadionu konala opět akce „Pojď hrát hokej“. Tuto náborovou akci zajišťuje Český svaz ledního hokeje v rámci projektu „Týden hokeje“, který se tento týden koná po celé České republice. V Benešově se na ledě sešlo 14 malých účastníků a vyzkoušeli si první krůčky na bruslích.

Po úvodním seznámení a online vyplnění registračního formuláře Pojď hrát hokej, následovala krátká prezentace o historii a současnosti klubu, hlavních myšlenek, jak HC Lev Benešov pracuje s mládeží a co je na nejrychlejší kolektivní hře na světě to nejkrásnější.

Poté se již natěšené děti vrhly do kabin k oblékání výstrojí, které jim klub případně bezplatně zapůjčí a obdržely dresy velkých hokejových vzorů jako jsou David Pastrňák, Karel Vejmelka nebo Tomáš Hertl. Už nic nebránilo tomu, skočit na led a vyzkoušet si první krůčky a také první vstávání z ledu.

Děti si vyzkoušely mnoho zábavných stanovišť, nechyběly populární barevné balónky, hra na babu nebo slalom z kuželů a tyčí, a samozřejmě samotný hokej. O děti se staralo osm trenérů a stejný počet hráčů starších žáků.

HC Lev Benešov však pořádá nábor celoročně, rádi se s dětmi, které přišly setkáme na dalších trénincích a s nadšením přivítáme další zájemce o tuto krásnou hru. Stačí kouknout na naše stránky do sekce Nábor do Lví smečky nebo přijít na některý z tréninků a domluvit se s trenéry.

Začít hrát hokej a být členem Lví smečky je jednoduché.

Velmi děkujeme všem rodičům a dětem za účast. Také Všem dobrovolníkům, trenérům a všem, kteří se podíleli na této skvěle zorganizované akci.

Zápasy
logo
5. KOLO, Junioři
HC Lev Benešov HC DDM České Budějovice
4:8
logo
7. KOLO, Junioři
HC Lev Benešov HC Berounští Medvědi
pá 18. 10 19:50
Tabulky
2. DDM Č. Budějovice 5 43:12 15
3. 6 34:23 15
4. Pilsen Wolves 5 25:14 9
5. Benešov 5 22:23 8
6. 6 37:34 7
7. 4 16:17 6
Statistiky

Nebyly nalezeny žádné statistiky.